تله رادیولوژی
وقتی یک بیمار طی نیمه شب در بیمارستان سنت ماری واقع در واتربوری نیاز فوری به سی تی اسکن، التراسوند و یا ام-آر-آی داشته باشد دیگر نیازی نیست تا کارکنان بخش اورژانس، دکتر رادیولوژیست را از رختخواب بیرون بکشند تا او تصاویر را بخواند. اینکار توسط دکتری در ماورای دریاها و درست هنگامی که نیم روز کار خود را میگذراند انجام خواهد شد.
به گزارش واشنگتن پست، خواندن تصاویر فوق به دکتر ارجون که 8000 مایل آنطرفتر و در بنگال هند کار میکند، واگذار میگردد. وقتی بیمارستان سنت ماری و یک دوجین بیمارستان دیگر امریکایی در نیمه شب بسر میبرند، تصاویر خود را بصورت الکترونیکی به دکتر ارجون میفرستند و او توصیه های لازم را به دکترهای هر بیمارستان میدهد.
اینکار بطرزی فزاینده مورد توجه قرار گرفته است بشکلی که توجه مناطق دیگر مانند هاوایی، هند، استرالیا، سوییس و برزیل را نیز برای خواندن تصاویر از راه دور به خود جلب کرده است.
شرکتهای ارائه دهنده این خدمات و دکترها و بیمارستانهایی که از این سرویس استفاده میکنند، رمز موفقیت را در توجه به ارائه تضمین واقعی جهت استفاده از بهترین رادیولوژِیستها و حضور آنها حتی طی نیمه شب و برای بیمارستانهای کوچک حواشی شهرها میدانند ضمن آنکه کیفیت ارتباط برای رساندن تصاویر با کیفیت قابل قبول نیز شرط اصلی کار محصوب میشود.
جاناتان دی لینکاس رئیس هیئت مدیره انجمن تله مدیسن امریکا اعتقاد دارد که تله رادیولوژی که هم اکنون استفاده میشود هنوز در آغاز راه قرار دارد و خاطر نشان کرد که در سایر رشته ها مانند پاتولوژِی نیز کارهای مشابه ای انجام شده است.